Zandzuigen Moerdijk

Met zandzuigen kunt u zand verwijderen op moeilijk begaanbare plekken in Moerdijk. Het voordeel is dat ermee voorkomen kan worden dat u per ongeluk een kabel of leiding raakt. Dankzij onze zandzuigers slagen wij erin om op snelle en veilige wijze het overbodige zand weg te halen. Op deze manier omzeilt u de kwetsbare plekken eenvoudig.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Zandzuigen door ons bedrijf in Moerdijk is een veilige vorm van graafwerk

Vooral bij het uitvoeren van graafwerkzaamheden op lastig te bereiken plekken in Moerdijk is zandzuigen een ideale oplossing. Een kruipruimte is een voorbeeld van zo’n moeilijk begaanbare locatie. Middels onze lange, krachtige slangen is het mogelijk om het zand op snelle wijze te verwijderen. De zandzuiger beschikt over een krachtige motor en lange slangen, zodat u grote afstanden overbrugt. Zandzuigen is een eenvoudig alternatief voor het werken met graafmachines op kwetsbare plekken. U ontwijkt leidingen en bekabeling, zodat de ondergrondse infrastructuur intact blijft.

Informeer naar de mogelijkheden

Zandzuigen is een van de veiligste methodes die binnen het grondwerk in Moerdijk wordt ingezet. Ook werken de zuigers snel en effectief; alles wordt opgezogen, tot de laatste zandkorrel. Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw pand, bijvoorbeeld omdat u uw fundering wilt herstellen, informeer dan naar onze diensten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 36 195 929, ook kunt u een e-mail sturen naar info@vanmeerbv.nl. Bekijk ook onze eerdere projecten op het gebied van grond- en wegenbouwwerkzaamheden voor meer informatie!

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact opnemen