Wegfundering Moerdijk

Het begin bij het bouwen van een wegennetwerk is een goede, stevige wegfundering door ons bedrijf in Moerdijk. Deze fundering is echt een onmisbaar onderdeel van de weg. Door allereerst de ondergrond goed te preparen, kan er al een basis zijn. Er moet echter ook rekening gehouden worden met de belasting van de fundering. De levensduur van een weg in Moerdijk hangt grotendeels af van het ontwerp, de materialen en de kwaliteit van een wegfundering.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

De aanleg van een wegfundering in Moerdijk

Het aanleggen van een wegfundering in Moerdijk vindt pas plaats nadat er een eerst uitvoerig grondwerk wordt gedaan. Wanneer de ondergrond helemaal vlak is gemaakt, wordt er overgegaan op het aanbrengen van een fundering. Een goede fundering bestaat vaak uit meerdere lagen. Het aanleggen ervan heeft daarom wat tijd nodig, maar tijd is dan ook zeer belangrijk bij de wegenbouw, daar veiligheid cruciaal is bij dit type projecten. Heeft u al wegfundering in uw netwerk liggen, maar voldoet deze niet? Dan komt u bij ons ook terecht voor funderingsherstel van uw weg. Op die manier verlengt u de levensduur van uw weg voor een langere periode.

Interesse in onze diensten?

Gebroeders Van Meer is een ervaren specialist in de wegenbouw. Mocht u interesse hebben in enkele afgeronde projecten van ons, neemt u gerust een kijkje op onze website. Zoekt u een geschikte kandidaat om uw wegfundering aan te leggen in Moerdijk? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 06 36 195 929; een e-mail sturen kan ook naar info@vanmeerbv.nl.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact opnemen