Wegenbouw Rotterdam

Bij de wegenbouw in de regio Rotterdam en Moerdijk spelen wij een belangrijke rol. Het asfalteren van wegen in en rondom de grote steden komt ten goede aan de infrastructuur van ons land. Wij asfalteren wegen en zorgen ervoor dat deze van de allerbeste kwaliteit zijn, zodat ze nog vele jaren mee kunnen. Grond- en wegenbouwwerkzaamheden zijn onze passie. De bestrating aanleggen in en rondom Rotterdam is bij ons ook in goede handen.

Wij zijn uw partner voor wegenbouw in Rotterdam en Moerdijk

Asfalteren en wegenbouw in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk is onze specialiteit. Gebroeders Van Meer beschikt over ervaring in bouwprojecten betreffende wegenbouw en asfalteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, welke afkomstig zijn van de allerbeste leveranciers. Door een jarenlange samenwerking nemen wij de materialen af tegen een betaalbare prijs. Zo kunnen wij bestrating aanleggen in Rotterdam, Moerdijk en omliggende plaatsen tegen een gunstig tarief. Doordat wij totaalpakketten aanbieden, van de wegfundering tot de complete bovenlaag, heeft u aan één partner genoeg voor de wegenbouw. Met deze klantvriendelijke service nemen wij u een hoop werk uit handen.

Een bestrating aanleggen is een zorgvuldige taak

Het aanleggen van bestrating is een taak die met veel precisie wordt volbracht. Het belangrijkste is dat alles helemaal vlak moet zijn. Hiervoor dient allereerst het nodige grondwerk uitgevoerd te worden. Wanneer dit helemaal op orde is, komen de stenen en tegels op de bovenlaag. Afwijkingen worden het makkelijkst opgevuld met het gebruik van voegen. Daarna vegen wij het overgebleven zand nog in de voegen. Wanneer daadwerkelijk alle kieren zijn opgevuld, is de klus geklaard. Het aanleggen van bestrating doen wij al jarenlang in en nabij Rotterdam; wij pakken dit dan ook zorgvuldig aan.

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Asfalteren voor wegen of bedrijfsruimtes

Voor het asfalteren van wegen en het onderhoud van asfalt beschikken wij over de juiste materialen. Het is niet voor niets dat onze hulp regelmatig wordt ingeroepen bij de wegenbouw in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk. Misschien heeft uw organisatie wel behoefte aan een asfaltvloer. Dit type vloer is erg geschikt voor overdekte bedrijfsruimtes, vooral door het duurzame karakter en het feit dat deze vloeren makkelijk schoon te houden zijn. Mocht u werken met schadelijke stoffen is een vloeistofkerende of vloeistofdichte vloer misschien een oplossing voor uw organisatie. Hiermee voorkomt u dat de bodem verontreinigd raakt door grondstoffen of chemicaliën.

Maak een afspraak

Bij Gebroeders Van Meer kunt u kortom diverse kanten op met betrekking tot het aanbrengen van een grond- en bovenlaag. Wij zijn de meest flexibele organisatie op het gebied van wegenbouw en bestrating in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk. Maak direct een afspraak via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl om de mogelijkheden te bespreken.