Vloeistofdichte vloeren Moerdijk

vloeistofkerende of vloeistofdichte vloeren zijn in sommige bedrijfspanden in Moerdijk noodzakelijk. Met dit type vloeren wordt het lekken van stoffen probleemloos opgevangen. Op deze manier voorkomt men dat de bodem verontreinigd raakt. Wij helpen u graag aan een mooie vloer voor uw organisatie.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Verschillen vloeistofkerende en vloeistofdichte vloer voor uw pand in Moerdijk

Het verschil tussen vloeistofkerende en vloeistofdichte vloeren in een pand in Moerdijk is dat een vloeistofkerende vloer de vloeistoffen tijdelijk opvangt en tegenhoudt, terwijl een vloeistofdichte vloer dit gedurende een langere tijd kan. Een vloeistofkerende vloer dient een aaneengesloten geheel te zijn. Verder moet er op de werkvloer incidentenmanagement worden toegepast. Dat wil zeggen dat er maatregelen zijn getroffen om de lekkages zoveel mogelijk te beperken en de vloeistoffen snel worden opgeruimd. Denk hierbij aan lekbakken en duidelijke werkinstructies voor het personeel hoe er gehandeld moete worden met lekkages.

De veiligheid van vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren worden door ons bedrijf in Moerdijk vaak gerealiseerd aan de hand van vloeistofdichte coatings of betonconstructies. Dit type vloeren moet compleet vrij zijn van scheuren en alle aansluitingen of doorvoeren moeten worden afgekit. De bovengrondse en ondergrondse infrastructuur mogen geen doorgang creëren in de vloer. In het kader van de veiligheid moet dit type vloeren minimaal één keer in de zes jaar worden gekeurd door een inspecteur.

Laat u adviseren door onze experts

De aanleg van vloeistofkerende of vloeistofdichte vloeren laat u het liefste door een expert doen in Moerdijk. Een partij die kennis heeft van vloeren en het grondwerk dat hieraan vooraf gaat. Wij zijn degene die u zoekt! Onze medewerkers adviseren u graag welk type vloer u moet hebben. Hierna gaan wij aan de slag om de perfecte vloer voor u te creëren. Wij nemen al uw zorgen uit handen en garanderen u een veilige werkplaats. Laat u nu adviseren via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl!

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact opnemen