Ondersabeling Moerdijk

Ondersabeling is het opvullen van ruimte tussen constructieonderdelen, bijvoorbeeld in Moerdijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetplaat van een stalen kolom en de betonconstructie. Bij ondersabeling wordt gebruik gemaakt van krimpvrije mortel voor een volledige ondersteuning van de voetplaat. Ondersabelen wordt ook wel onderkouwen genoemd.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Zorg voor stabiliteit dankzij ondersabeling in Moerdijk

Een belangrijk voordeel van ondersabeling door ons bedrijf in Moerdijk is onder andere dat de voetplaat in hoogte versteld kan worden. Daarnaast biedt de opvulling een volledige ondersteuning van de kolom. Hierbij dient wel te worden aangemerkt dat de ruimte tussen de constructie en de ondergrond compleet moet worden gevuld. Ook moet er absoluut gebruik gemaakt worden van krimpvrije mortel. De meeste constructies waar ondersabeling wordt gebruikt verliezen enorm aan stabiliteit als het opvulmateriaal krimpt. Ondersabeling wordt vaak uitgevoerd bij prefab elementen en is eigenlijk ook een vorm van funderingsherstel. Mogelijkheden op het gebied van ondersabeling liggen er onder meer bij staalconstructies, voetpalen, betonnen elementen en zware machines.

Wilt u meer informatie?

Ondersabeling vraagt om specialistische kennis en het juist materiaal bij experts in Moerdijk. Wij bieden u de helpende hand! Gebroeders Van Meer is gespecialiseerd in het grondwerk dat er in de bouw komt kijken. Indien u ons inschakelt regelen wij de materialen en het volledige proces. Mocht u meer over ons willen weten, kunt u een blik werpen op onze voorgaande projecten. Wij voeren de opdracht graag voor u uit. Bij vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06 36 195 929 of e-mailadres info@vanmeerbv.nl.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact opnemen