Ondergrondse infrastructuur Moerdijk

Onder de wegen en gebouwen in Moerdijk bevindt zich een ondergrondse infrastructuur aan kabels en leidingen, diep in de grond. Hierdoor lopen diverse vloeistoffen, gassen en elektrische signalen. Het geheel van de infrastructuur moet zorgvuldig worden aangelegd en ook bij het onderhoud ervan is voorzichtigheid geboden.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Een ondergrondse infrastructuur aanleggen of onderhouden in Moerdijk

De ondergrondse infrastructuur in bijvoorbeeld Moerdijk bestaat uit een zeer complex netwerk aan kabels en leidingen in de grond. Indien u een project hebt waarbij u nog het nodige grondwerk moet verrichten, is het raadzaam om dit door een specialist te laten doen. Op die manier bent u er zeker van dat het aanleggen, verleggen, vervangen van kabels en leidingen op de juiste wijze verloopt. Gebroeders Van Meer is precies de specialist waar u naar op zoekt bent. Wij zijn een betrouwbare partner uit Moerdijk en weten hoe we de ondergrondse infrastructuur moeten aanleggen of onderhouden. In het kader van uw bouwproject gaan wij graag met u in gesprek over de kabels en leidingen in de grond. Zo weet u precies hoe het netwerk dient te lopen en in hoeverre dit overeenkomt met uw plannen.

Interesse in onze diensten?

Gebroeders Van Meer uit Moerdijk denkt graag met u mee hoe uw ondergrondse infrastructuur eruit moeten komen te zien. Onze vakmensen hebben ervaring met diverse projecten en het hierbij horende grondwerk. Wilt u grondwerkzaamheden uitvoeren in Moerdijk, maar u ondervindt te veel hinder van de kabels en leidingen in de grond? Dan is zandzuigen de oplossing. Hiermee voorkomt u beschadiging van de ondergrondse infrastructuur. Heeft u interesse in onze diensten? Kom dan met ons in contact via ons telefoonnummer 06 36 195 929 of e-mailadres info@vanmeerbv.nl.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact opnemen