Grondwerk

Als u op zoek bent naar een grondwerkbedrijf dat actief is in de regio Rotterdam en Moerdijk, bent u bij ons aan het goede adres. Een goede ondergrond is de allereerste stap bij het uitvoeren van bouwprojecten. Het is waar alles begint; zonder een goede basis is het plan gedoemd te mislukken. Wij zijn expert in het creëren van een stevige fundering, dankzij ervaring met zowel wegenbouwkundige- als grondwerkzaamheden.

Een betrouwbaar grondwerkbedrijf in de regio Rotterdam en Moerdijk

Gebroeders Van Meer is een ervaren grondwerkbedrijf in de regio Rotterdam en Moerdijk dat over de kennis en kunde beschikt om een goede ondergrond te creëren. Het begint met het nodige graaf- en schepwerk. Dit lijkt simpel, maar hier komt een hoop bij kijken. Details zijn erg belangrijk. Wanneer de diepte of helling niet klopt, wordt het erg lastig om een bouwproject te laten slagen. Op sommige plaatsen is graven haast onmogelijk; hier wordt het zand opgezogen met een zandzuiger. Bij grondwerkzaamheden dus enorm om precisie. Hiervoor kunt u bij ons terecht; wij beschikken over vakmensen en de juiste materialen. Of u nu complete wegenbouw als doel heeft of enkel de aanleg van een betonnen vloer, wij helpen u bij uw bouwproject.

Uw gehele bouwproject in handen van één partner

Nadat uw ondergrond gereed is, is het natuurlijk tijd voor de volgende stap. Ook hiervoor denken wij met u mee. Wij bieden u een totaalpakket aan, zodat u naast de bodem ook de ondergrondse infrastructuur en de aanleg van wegen en vloeren aan ons uitbesteedt. Door één partner in te schakelen voor alle werkzaamheden, hoeft u zelf nergens meer aan te denken. Bovendien verloopt het contact erg soepel; er zijn hele korte lijntjes tussen u en onze medewerkers. Gebroeders Van Meer is een grondwerkbedrijf dat opereert in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk en u compleet ontzorgt van alles wat er bij uw project komt kijken. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er gevraagd wordt in welke situatie. Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten voor een impressie.

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Kom nu in contact met ons om uw project te bespreken. Door de jaren heen zijn wij steeds diversere opdrachten aangegaan. Daardoor zijn wij nu een veelzijdig grondwerkbedrijf, actief in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk. U bent bij ons verzekerd van een goede ondergrond, zodat u goed voorbereid bent op het bouwproject dat u wilt uitvoeren. Mocht u ooit een ondergrond hebben gelegd en bent u hier niet tevreden over, dan kunt u onze hulp inroepen om de fundering te herstellen. Neem contact op via 06 36 195 929 of info@vanmeerbv.nl. De experts in grondwerk in de omgeving van Rotterdam en Moerdijk, dat zijn wij!