Asfaltonderhoud Moerdijk

Voor asfaltonderhoud in en rondom uw organisatie in Moerdijk bieden wij de helpende hand. Naast de aanleg van een geasfalteerde weg of vloer verzorgen wij ook het onderhoud. Door gaten en scheuren snel te repareren, wordt de veiligheid verbeterd. Asfalt is over het algemeen erg duurzaam en zal daarom niet snel slijten. Mochten er toch enkele scheurtjes in zitten, is een kleine reparatie al voldoende om de levensduur aanzienlijk te verlengen.

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Asfaltonderhoud voor alle wegen in Moerdijk

Voor een groot deel van het wegennetwerk in de omgeving van Moerdijk verzorgt Gebroeders Van Meer het asfaltonderhoud. hiermee zorgen wij voor veilige wegen. Wij zijn in staat om het bouwen van wegen geheel te verzorgen, van het grondwerk tot de wegfundering en van het aanleggen van een geasfalteerde weg tot het uitvoeren van asfaltonderhoud. U heeft dus slechts één partner nodig om een compleet wegenbouwproject uit te laten voeren. Dankzij onze korte lijnen wordt u bovendien stap voor stap betrokken in het proces. Onze medewerkers nemen uw wensen zeer serieus en handelen hier ook naar. Door onze service komt u niet voor verrassingen te staan.

Schakel onze hulp in

Zowel voor een vloer in een bedrijfshal als voor een verharde weg in Moerdijk is ons asfaltonderhoud dé oplossing voor u! Asfalt is bovendien het ideale materiaal als u een vloeistofdichte vloer wilt. Mocht u behoefte hebben aan asfaltonderhoud, staan wij paraat om u te helpen. Laat het ons weten via ons telefoonnummer 06 36 195 929 of e-mailadres info@vanmeerbv.nl, zodat we u bij kunnen staan met raad en daad. Als het gaat, ons asfaltonderhoud is de oplossing voor u!

  • VCA gecertificeerd bedrijf
  • Naast aanleg ook certificering van vloeren
  • Wij plaatsen ook vangrails, bebording en belijning

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact opnemen